Puck Speekhout

Foto van Puck in het bos

Sinds 1 juli werk ik als verenigingscoach voor het VIEP punt. Met enthousiasme en bewondering voor alle initiatieven, verengingen en stichtingen die in deze mooie gemeente actief zijn. Mijn ervaring ligt in het ondersteunen, coachen en begeleiden van groepen, vrijwilligers en individuen. Kunst, cultuur en welzijn verbindt mensen en dat is waar ik graag een bijdrage aan wil geven. Verbinden is voor mij de basis van een dorp of kern en kunst & cultuur zijn mijn passie. Daarom ontmoet ik graag jouw vereniging of stichting in een gesprek met een kop koffie. Ik ben heel benieuwd naar jullie organisatie.  

Debby Jansen

Dennis Kock

Foto van dennis die een voetbal vastheeft

Mijn naam is Dennis Kock en sinds juni 2018 ben ik actief als buurtsportcoach binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Een van mij taken is verenigingsondersteuning op het gebied van sport. Alle sportverenigingen kunnen bij mij aankloppen als zij vragen hebben over alles wat hun club aangaat.  Voor mijzelf is het verenigingsleven erg belangrijk en beleef ik daar veel plezier aan. Dit is iets wat ik iedereen gun! Hebben jullie vragen met specifiek sport als thema? Leuk! Dan kom ik graag met jullie in contact! Mijn gegevens zijn hieronder te vinden!

Contactgegevens

Ben jij bestuurder of lid van een vereniging, gemeenschapsvoorziening of stichting en wil je graag kennis maken met het VIEP punt óf heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze coaches.

Kunst, cultuur & welzijn 

Alle dorpskernen Oude IJsselstreek:
Puck Speekhout: puck@viepoudeijsselstreek.nl
06-82040885
Debby Jansen: debby@viepoudeijsselstreek.nl
06-45380249

Sport

Alle dorpskernen Oude IJsselstreek
Dennis Kock: dennis@viepoudeijsselstreek.nl  
06-12408220

Voor algemene vragen kan contact opgenomen worden via het contactformulier

Ga naar de inhoud