Debby Jansen

Mijn naam is Debby Jansen en ik werk sinds oktober 2023 als verenigingscoach voor het VIEP.
Vanuit mijn vorige functie als vergunningverlener bij de gemeente ben ik al veel in contact gekomen met diverse verenigingen. Ik weet hoe rijk onze gemeente is aan verenigingen die zich actief en met veel enthousiasme inzetten bij het organiseren van verschillende activiteiten. Zelf ben ik actief bezig met muziek en hier beleef ik veel plezier aan. Het samen uitvoeren van een hobby of passie zorgt voor verbinding en draagt bij aan persoonlijk geluk. Is jouw vereniging of stichting op zoek naar ondersteuning, verbinding of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. De koffie staat klaar!

Dennis Kock

Foto van dennis die een voetbal vastheeft

Mijn naam is Dennis Kock en sinds juni 2018 ben ik actief als buurtsportcoach binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Een van mijn taken is verenigingsondersteuning op het gebied van sport. Alle sportverenigingen kunnen bij mij aankloppen als zij vragen hebben over alles wat hun club aangaat.  Voor mijzelf is het verenigingsleven erg belangrijk en beleef ik daar veel plezier aan. Dit is iets wat ik iedereen gun! Hebben jullie vragen met specifiek sport als thema? Leuk! Dan kom ik graag met jullie in contact! Mijn gegevens zijn hieronder te vinden!

Contactgegevens

Ben jij bestuurder of lid van een vereniging, gemeenschapsvoorziening of stichting en wil je graag kennis maken met het VIEP punt óf heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze coaches.

Kunst, cultuur & welzijn 

Alle dorpskernen Oude IJsselstreek:
Debby Jansen: debby@viepoudeijsselstreek.nl
06-45380249

Sport

Alle dorpskernen Oude IJsselstreek
Dennis Kock: dennis@viepoudeijsselstreek.nl  
06-12408220

Voor algemene vragen kan contact opgenomen worden via het contactformulier

Ga naar de inhoud