Puck Speekhout

Foto van Puck in het bos

Sinds 1 juli werk ik als verenigingscoach voor het VIEP punt. Met enthousiasme en bewondering voor alle initiatieven, verengingen en stichtingen die in deze mooie gemeente actief zijn. Mijn ervaring ligt in het ondersteunen, coachen en begeleiden van groepen, vrijwilligers en individuen. Kunst, cultuur en welzijn verbindt mensen en dat is waar ik graag een bijdrage aan wil geven. Verbinden is voor mij de basis van een dorp of kern en kunst & cultuur zijn mijn passie. Daarom ontmoet ik graag jouw vereniging of stichting in een gesprek met een kop koffie. Ik ben heel benieuwd naar jullie organisatie.  

Hilde Gerritsen

Foto van Hilde die voor een muur staat

Mijn naam is Hilde Gerritsen en sinds 1 juli werk ik als verenigingscoach voor het VIEP punt. Als inwoonster van de gemeente Oude IJsselstreek weet ik hoe belangrijk verenigingen zijn binnen onze gemeente. Zelf ben ik ook opgegroeid binnen het verenigingsleven. Dit is iets waar ik met veel plezier op terug kijk en wat de basis is van mijn passie voor het verenigingsleven! Ik zet mij dan ook graag in voor verenigingen (en andere organisaties), zodat iedereen in de gemeente kan genieten van een rijk en bruisend verenigingsleven! Ik kom dan ook heel graag met jullie in contact om kennis te maken. 

Dennis Kock

Foto van dennis die een voetbal vastheeft

Mijn naam is Dennis Kock en sinds juni 2018 ben ik actief als buurtsportcoach binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Een van mij taken is verenigingsondersteuning op het gebied van sport. Alle sportverenigingen kunnen bij mij aankloppen als zij vragen hebben over alles wat hun club aangaat.  Voor mijzelf is het verenigingsleven erg belangrijk en beleef ik daar veel plezier aan. Dit is iets wat ik iedereen gun! Hebben jullie vragen met specifiek sport als thema? Leuk! Dan kom ik graag met jullie in contact! Mijn gegevens zijn hieronder te vinden!

Contactgegevens

Ben jij bestuurder of lid van een vereniging, gemeenschapsvoorziening of stichting en wil je graag kennis maken met het VIEP punt óf heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze coaches.

Kunst, cultuur & welzijn 

Silvolde, Terborg, Etten, Heelweg, Varsseveld, Westendorp, Megchelen en Gendringen: 
Puck Speekhout: puck@viepoudeijsselstreek.nl
06-82040885

Kunst, cultuur & welzijn 

Sinderen, Ulft, Varsselder, Netterden, Breedenbroek: 
Hilde Gerritsen: hilde@viepoudeijsselstreek.nl  
06-82040996 

Sport

Alle dorpskernen Oude IJsselstreek
Dennis Kock: dennis@viepoudeijsselstreek.nl  
06-12408220

Voor algemene vragen kan contact opgenomen worden via het contactformulier

Skip to content